- 1500 mm’de 1/4-100 8 adet GN.küvet kapasiteli.
- 2000 mm’de 1/4-100 10 adet GN.küvet kapasiteli.
- Çalışma aralığı; +0 º C , + 5º C (tropikal 43º C)
- 220 V-230 V -1 +N -50 60 Hz elektrik gücü.
- “CFC Free” , R-134 A soğutucu gaz.
- 40 kg/m3 yoğunluk.
- Elektronik, sıcaklık ve defrost kontrollü gösterge.
- Defrost esnasında otomatik su buharlaştırma.
- Sökülebilir havalandırmalı kompresör.
- Fanlı soğutma.
- 48 mm kalınlığında “ozon dostu” poliüretan izolasyon.
- 45 derecede sabit kendiliğinden kapanan kapılar.
- Yuvarlanmış üst tabla önü.
- Alüminyum panelli,bakır borulu evaparatör.
- Ayarlanabilir , paslanmaz çelik raf yuvaları,plastik kaplama iç raf.
- Paslanmaz çelik gövde.
Tüm Kategoriler
Soğutma > Pizza ve Salata Hazırlık Buzdolapları
Teknik Özellikler
Kod | Ürün Adı | Ebatlar mm (a,b,c) | Ağırlık kg | Net m3 | Güç kw | Kapasitesi ıt |
EMP.150.70.01-PS | Pizza ve Salata Hazırlık Buzdolabı (İki Kapılı) | 1500x700x850/1050 | 110 | 0.9 | 0.35 | 300 |
EMP.200.70.01-PS | Pizza ve Salata Hazırlık Buzdolabı (Üç Kapılı) | 2000x700x850/1050 | 135 | 1.2 | 0.35 | 500 |